דלקת בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/03/2002 | 13:30 | מאת: יואב

שלום ד"ר אסא לב-אל, הנני בן 19 וסבל מגיל 12 בערך מדלקת בברך שמאל שחוזרת אחת לכמה זמן. בשנתיים האחרונות הדבר מונע ממני עיסוק בספורט כמו ריצה והפעלת לחץ על הברך. הבנתי שהדלקת אמורה לעבור עד גיל 21 בערך, אבל שאפשר גם להוריד את זה עם זריקה או ניתוח קטן. מכיוון שאני מעוניין לשוב להתעסק בספורט, מה עלי לעשות? אודה לך מאד עם תוכל לייעץ לי!

המושג דלקת בברך הנו מושג חסר משמעות שכן הברך היא עולם ומלואו ובלי לציין במדוייק על איזה מרכיב ממרכיבי הברך מדובר נוכל לספר בעניין זה כמו שמספרים ביציאת מצריים עוד 3000 שנה איה"ש.

מנהל פורום אורתופדיה