תרופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/03/2002 | 11:02 | מאת: or

1.היכן אני יכולה להשיג את התרופה OrthoVisc 2 ml בזריקות האם יש אצר באינטרנט שיכול למכור את זה ומי מוסמך לתת את הזריקות האלה? תודה

התרופה נמכרת בכל בית מרקחת לפי מרשם רופא. הזריקות ניתנות על ידי אורתופד וחשוב שיעשה זאת אורתופד מומחה שכן יש צורך בהכרות עם האנטומיה של הברך ואף בטכניקה של ארתרוסקופיה לצורך מתן מדוייק של הזריקה.

25/03/2002 | 13:52 | מאת: אור

האם התרופה orthovisc זוהי תרופה לטיפול חד פעמי או שצריך לטפל בה לאורך זמן.. וזה בגלל בעיות פיקה של הרגל , תודה

מנהל פורום אורתופדיה