כאבי רגלים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/03/2002 | 17:24 | מאת: עופר

שלום, ביתי בת 3.5 מתעוררת בלילה וזועקת שכואב לה בכפות הרגלים ובברכיים. אני מעסה את האזורים אולם זה לא עוזר. לאחר זמן מה הכאב עובר והיא חוזרת לשון. במהלך היום היא לא סובלת מכאבים. מה עושים?

ראשית עליך לראות אורתופד ורצוי אורתופד ילדים. שנית מדובר בתופעה שכיחה מאד. יש הקוראים לה , "כאבי גדילה" ויש הקוראים לה " PAINFULL HYPERMOBILITY SYNDROME ". בין כך ובין כך מדובר אם בזה עסקינן בתופעה שאינה מסוכנת וחולפת עם הזמן אבל לפני שקובעים אבחנה זאת יש להבדק על ידי אורתופד ילדים .

מנהל פורום אורתופדיה