זריקות קורטיזון-המשך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2002 | 13:12 | מאת: ליאור

ראשית ד"ר תודה על תשובתך. האמת היא שהיא קצת הדאיגה אותי, מאחר וכבר הספקתי לקבל שתי זריקות קורטיזון בהפרש של חמישה שבועות, כאשר עוד חמישה שבועות אני כנראה אקבל עוד זריקה (ואתה ציינת שלא מומלץ יותר משלוש זריקות לשנה).רציתי לדעת מהם הסיכונים בקבלת כמות גדולה של קורטיזון בטווח זמן קצר, והאם היית ממליץ לי להימנע מזריקה נוספת בזמן הקרוב? תודה מראש

הסכנה העיקרית בריבוי זריקות סטרואידים היא התפתחות של אוסטאופורוזיס

מנהל פורום אורתופדיה