כאבי כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2002 | 09:45 | מאת: ריקי

לאחר כאבי כתף ממושכים הופנתי לבדיקות, בבדיקת אולטרסאונד בלי ממצא, צילומי רנטגן בלי ממצא, לא הוכח שיש דלקת והרופא ממליץ להזריק קורטיזון האם לדעתך צריך להזריק קורטיזון או יש לך המלצה לטיפול אחר, טיפול בויוקס לא עזר. תודה ריקי

אין צורךבבדיקות מתוחכמות לצורך איבחון דלקת. מטרת בדיקות הדימות היא לזהות קרעים בגידי השרירים המניעים את הכתף, ולגלות עדות לשינויים נווניים כמו שקיעת סידן או שינויים במבנה העצם בה נאחזים גידים אלה. ההמלצה על זריקת סטרואידים מבוססת על ממצאי הבדיקה הגופנית.

מנהל פורום אורתופדיה