קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2002 | 17:40 | מאת: מיכל

אני בת 55 סובלת כ-3 שנים מכאבים בברך ימין. הכאב הוא בכיפוף הברך וביישורה. היום איבחנו את הקרע במיניסקוס, הקרע הוא קטן יחסית. מה הן האלטרנטיבות העומדות בפני: האם לנתח? האם יש אפשרות לטפל בתרופות או בתוספות תזונה כמו מגה-גלופלקס?

אין טיפול תרופתי לקרע שלמניסקוס. האם לנתח או לא ?- זה תלוי ביכולתך וברצונך לחיות עם הכאב.

24/03/2003 | 14:24 | מאת: פאני מאירי

בעלי עבר לפני שבוע ארתוסקופיה בה הוצאה רצועת המיניסקוס, לא ניתן היה לתקנה. מה ההשלכות הלאה? איך תתפקד הרגל ללא רצועה? אודה לתגובה מהירה פאני

מנהל פורום אורתופדיה