פריצת דיסק בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2002 | 08:13 | מאת: עליזה

כיצד ניתן לרפא, האם זה יכול לעבור אם לא מטפלים בזה או שמצב כזה מחייב טיפול (האורטופד המליץ על פיזיוטרפיה ומדרסים) האבחנה לאחר CT של עמוד שדרה צווארי: C2 -D1 - במקטע אחת. C5-6 - בלטי דיסק אחורי לוחץ את השק. C2-3 - בלט דיסק מינימלי. התעלה אינ מוצרת. מבנה גרמי שמור. לא מדוגמת היצרות פורמינלית. סיכום: כמתואר. אלו תוצאות הבדיקה הייתי מאוד מעוניינת לקבל חוות דעת נוספת. תודה

עליזה שלום רב חוות הדעת היחידה שאני יכול לתת לך היא מה דעתי על מכתבך . חוות דעת על מצבך ועל ממצאי הבדיקות מחייבת בדיקה של ממש ועיון של ממש בצילומים.

06/03/2002 | 14:05 | מאת: עליזה

האם לא ניתן לאבחן לפי נתוני ה-CT ? תודה,

09/01/2004 | 01:26 | מאת: אביעד

מה עושים עם זה?

מנהל פורום אורתופדיה