ניתוח ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/03/2002 | 23:12 | מאת: יהוראי

לפני מספר שבועות עברתי ארטרוסקופיה בברך עקב נעילת ברך עברתי כריתה של הפליקה הסנבולית (מה זה) גם כיום יש לי כאבים והברך עדיין ננעלת אני מבצע פזיוטרפיה מה אתה מיעץ לי לעשות והאם יש בדיקה אחרת בברכה יהוראי

פליקה היא קפל של רקמת הסינוביה. בדרך כלל קפלים אלו הנם דבר נורמלי. יש שהם מצטלקים מחמת חבלה וגורמים כאב. פליקה אינה סיבה לנעילה. לא ברור לי למה אתה מתכוון בנעילה . בדרך כלל משמש המושג להגבלה של סוף הישור של הברך שקורית באופן פתאומי יחסית. במידה שזה מה שקורה אצלך יש לפתור את הבעיהעל ידי זיהוי הגורם הנועל וביצוע ארתרוסקופיה חוזרת. בדיקת מ.ר.י יכולה לעזור גם היא לזיהוי הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה