כאב בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/03/2015 | 23:47 | מאת: חלי

שלום, כמעט חצי שנה אני סובלת מכאב בעצם האחרונה זו שממוקמת בצורת עיגול בישבן, מניחה שקוראים לה עצם הזנב...כואב לי בעיקא בקימה מישיבה אך לא תמיד רק מידי פעם..האם מסוכן ? מה אפשר לעשות כדי להקל ומה הגורמים ? תודה.

בכדי לענות על השאלה האם מסוכן צריך לעבור עמך בדיקה שלמה. בלי זה זה רק ניחוש ( אמנם משכל) . : על פי רוב אין כאב "עוקץ" מסוכן אך תמיד יש סיוכי שלקיומה של מחלה יותר מסוכנת

02/04/2015 | 12:04 | מאת: חלי

הייתי אצל אורטופדית שמיששה את העצם ובאמת כאב לי מאוד כשנגעה באזור.היא שלחה אותי לכירורג כללי לבדיקה האם יש טחורים או ממצא פרוקטולי אחר,האם טחורים יכולים לגרום לכאב בעצם הזנב? מדוע היא שליה אותי לכירורג אשמח לתשובה.תודה.

מנהל פורום אורתופדיה