פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/04/2014 | 19:51 | מאת: קורנפיין

שלום ד"ר לב אל, אני סובל מפריצת דיסק - התקף שנמשך שבועיים. הכדורים לא משפיעים - שיגרת יומי לא קיימת. למה כל האורטפדים שאני םונה אליהם לא מפנים אותי לקבלת זריקת קורטיזון אלא רק מעבירים אותי מכדורים כאלו לאחרים?? ההשפעה של הקורטיזון הינה כמעט מידיית ממה שהבנתי. למה נותנים לי לסבול?

אני מניח ש "כל האורתופדים " שבדקו אותך התרשמו שהבעיה ניתנת לטיפול בעזרת כדורים.

28/04/2014 | 11:45 | מאת: רונן

אני ניסיתי כדורים וקורטיזון ושום דבר לא עזר לי עד שטפולתי בדיקור יפני נוירולוגי אצל אופיר שגב פרימן מדקר בחסד עליון

מנהל פורום אורתופדיה