נימול בגב עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2014 | 13:36 | מאת: אסי

שלום, אני בן 35, בריא בדר"כ. בחודשים האחרונים יש לי מעין "נקודת לחץ" בגב עליון ימני המלווה תחושת נימול. תחושת הנימול לא נוחה (אך לא כואבת). כשאני לוחץ על אותה "נקודת לחץ" אני מרגיש כאב/לחץ קל שהולך ומתפוגג (ונותן הרגשת הקלה). תדירות הנימול היא לאורך כל היום אך לסירוגין. אני דואג! מה יכול להיות הגורם או גורמים למצב זה? לחץ? ישיבה לא נכונה?... איזו בדיקה מקיפה מומלץ לי לעבור ואצל איזה רופא (אורטופד, נוירולוג...)? תודה רבה, אסי

תחושת נימול נובעת מלחץ על עצב( בדרך כלל ) יש לזהות את העצב ( קרוב לודאי העצב הסופרהסקפולרי) ולטפל תחילה על ידי הזרקה של מאלחש מקומי להוכיח את הזיהוי במהשך להזריק סטרואיד מקומית

מנהל פורום אורתופדיה