בעיות באגן - היכן אפשר להיבדק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/09/2001 | 12:14 | מאת: יניב

שלום, לפני ארבע שנים נפגעתי בתאונת דרכים שבה נשבר האגן (open book) וקובע ע"י פלטות ומסמרים. כתוצאה מפגיעה זו נהיו לי כאבים באיבר המין, צליעה וכאב לאחר הליכה או ספורט או כל מאמץ אחר וכן קושי בהרמת משאות כבדים. עד היום לא נבדקתי בצורה רצינית לגבי מבנה האגן והשינוי שחל בו וההשלכות של זה על גופי ולכן לא טופלתי בכל הבעיות שתיארתי. לפני שנתיים הוצאו המסמורים מגופי (כדי לנסות לפתור את בעיית הכאב באיבר המין) אך דבר זה לא שינה את מצבי. כל הפניות שלי לאורטופדים דרך קופת החולים הובילו אותי לאפס תוצאות ואפס התקדמות בהבנת הבעיה וקל וחומר בטיפולה. אשמח אם תוכל\י לייעץ לי על מכון בדיקה או מרפאה מתאימה שייבדק מצבי בצורה מלאה היות ואני אובד עצות איך להמשיך בדרך הטיפול. תודה רבה יניב

09/09/2001 | 22:59 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום יניב, צר לי שהינך סובל כל כך לאחר הפציעה. כל הסימפטומים שהינך מתאר יכולים להיות קשורים לפגיעה וייתכן שחלקם פתירים. הצעד הבא צריך להיות הפנייה למרפאת טראומה אורתופדית בבית חולים. בעדיפות ראשונה הייתי פונה לבית החולים בו נותחת. שם בודאי קיימים כל דוחות הניתוחים וכן כל הצילומים. אם הדבר בלתי אפשרי או לא נוח לך הרי שתוכל לפנות לכל בית חולים בעל מרפאת טראומה. הקפד להביא עימך את כל הצילומים והמסמכים הרפואיים שברשותך. בדיקות נוספות אפשריות הינן CT ומבחני הולכה עיצבית. בהצלחה. ד" ר רון למדן

10/09/2001 | 12:14 | מאת: יניב

שני הניתוחים בוצעו בבתי חולים שונים, אנסה את שניהם. תודה רבה וכל הכבוד על התגובה המהירה.

מנהל פורום אורתופדיה