ד"ר שלום , , כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/07/2013 | 18:29 | מאת: קרין

שלום ד"ר קיבלתי תשובות לגבי כאבי הגב שלי ורציתי לדעת מה זה אומר בדיוק .. בדיקת עמ"ש גב סימטרי ללא עקמת , ללא צלקות , הליכה ללא צליעה , רגישות במימוש רקמה גרמית בחוליות המותניות רגישות במימוש רקמה רכה במותניים הגבלות בתנועות ללא סימני חוסר נוירולוגי בגפיים התחתונות ללא סימני גירוי שורשי slr חיובי ב60 מעלות , laseg test שלילי , faber test שלילי , סימני waddell שלילים . אבחנות - pain back

מה שכתבת הנו סיכום הבדיקה הגופנית שעשה האורתופד .הבדיקה די מפורטת והיא בעיקרה שלילית כלומר ללא ממצא חולני. גם בדיקה לבחון אם אתה מתחזה יצאה שלילית כלומר אתה לא.

מנהל פורום אורתופדיה