כאבים ברגל ימין למעלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/02/2013 | 16:09 | מאת: נ.ה.

שלום, מזה כמה חודשים ( מעל ארבעה) יש לי כאבים מגבילים, בעיקר בשעות הערב והלילה, בתנועת הרגל. זה כאב שמתחיל איפה שעובר קו התחתונים ( סליחה, לא מכירה את השם הרפואי). בצד ימין למעלה. לפעמים אני קמה מישיבה בערב וממש לא מצליחה לדרוך על הרגל וגוררת אותה. למחרת זה נעלם וחוזר חלילה. אני בת 29, בריאה, והאמת מודאגת שמדובר במשהו עצבי. יש לי קצת תחושת נימול מדי פעם בכף הרגל של אותו צד. מה זה יכול להיות? תודה מראש

אם הבנתי טוב את מדברת על כאב במפשעה. יכולותלהיותלכךמספר סיבות כגון בעיות הקשורות למפרק הירך או מסביב לו או לבעיותהקורות בעצמותהאגן. הבעיה הראשונה היא למקם את הכאב ולשם כך צריך לבדוק אותך .

מנהל פורום אורתופדיה