בורסיטיס בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/09/2011 | 17:56 | מאת: שרה י.

שלום רב אני סובלת מיזה שנה מדלקות בכתפיים בצילום יש בורסיטיס קיבלתי 4 זריקות לכתף לא עזר וכן זריקת סינויקס לתוך המיפרק שהחמיר מאוד את המצב כאשר היד במנוחה יש פחות כאבים ומיד בהפעלתה כמו לחתוך סלט יש כאבי תופת לא יכולה לישון על הצד הימני וזו היד הבעיתית יותר.בכתף שמאול לא טיפלתי .הומלץ על ארתרוסקופיה ואני חוששת .אני בת 58 אודה לך על המלצתך.

פני למומחה כתף אם ימליץ על ניתוח נראה לי שזה פתרון הגיוני נוכח סבלך הממושך

מנהל פורום אורתופדיה