כאבי גב לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/08/2011 | 13:11 | מאת: מיטל

שלום רב, אני בת 30, ילדתי לפני 3.5 שנים ומאז הלידה אני עם כאבי גב תחתון וסובלת מזה מאוד. אני מטופלת בארקוקסיה. עשיתי CT ולהלן ממצאי הבדיקה. מה המשמעות? זה פריצת דיסק? מה לגבי הריון ולידה נוספים? מה יהיו ההשלכות? ממצאי גופי החוליות, הלמינה והפדיקל - הדגשת לורדוזיס מותני פיזיאולוגי. .SPINAL STENOSIS - קוטר התעלה הספינלית - ללא עדות ל .L4-L5 - חולייתי - בלט דיסק אחורי לטרלי ימני קל בגובה  הסחוס הדיסקלי הבי השורש העצבי אינו מעובה. - ללא סטיות.  הבינחוליתיי  הנקבי .  העצביי  על האלמנטי  ללא עדות ללח כמתואר. ,L4-L5 : בלט דיסקלי אחורי קל בגובה  לסיכו אשמח לקבל תשובה. המשך יום נעים, מיטל

מיטל חביבתי אינימומחה פענוח טקסטים נדירים עשי מאמץ להעביר לי את הטקסט בצורה שניתן להבינה

מנהל פורום אורתופדיה