כאבים בקרסול-רצועות פגועות+אוסטיאוארטריתיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/05/2001 | 14:26 | מאת: אלדי

שלום ד"ר אסא לב -אל! אני בן 70. לפני מספר שנים התחלתי לחוש כאבים וחוסר גמישות בברכיים ובקרסול שמאל. התנוומות הסחוס, שינויים דגנרטיבים בגין הגיל היו הקביעות. התחלתי ליטול תוספי מזון: גלוקוזמין-כונדרויטין קומפלקס. התוצאה הייתה מרשימה לגבי הברכיים. לא כן לגבי הקרסול, שנקעתי חמורות פעמיים-שלוש בחיי. בזמנו, האורטופד הבחין בפגיעה ברצועות. פיענוח צילום רנטגן קובע: אוסטיוארטריתיס במפרק טיביו-טלרי שמאל. בחיפוש אחרי מזור לכאבים והמוגבלות בתנועה עיני לכדה פירסומים בדבר טכנולוגיית לייזר נמוך עוצמה (lllt). טפולים לא זולים במכונים פרטים. אודה לכם מאוד לחוות את דעתכם לגבי הצלחת טיפולים חדשניים אלה, במיקרה כשלי שתואר לעיל. בתודה רבה מראש, ובכבוד וברכה, [email protected] 07.05.01

אלדי שלום רב מכיון שכבר נשאלתי בעניין זה פעמים רבות אני נאלץ להודות בכישלוני למצוא עדות אמינה מבחינה מדעית לכך שטכניקת הליזר בעצמה נמוכה יכולה לעזור לכאבים מכל סוג שהוא בשלד. בברכה דר' א. לב-אל

07/05/2001 | 22:26 | מאת: eldi

ד"ר אסא לב-אל! תודה רבה על תשובתך המהירה! הייתי שמח לקרא על יעילותה המופלגת של השיטה, אשר הייתה פוטרת אותי ממכאובים, אבל אלה הם החיים... תודה שוב, אלדי יום ב" 22.30

מנהל פורום אורתופדיה