כאבי אגן ורגליים ממושכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/02/2010 | 10:45 | מאת: SHLIRTEA

שלום, אני בת 60 מזה כשנתיים רצוף שאני סובלת מכאבים באגן התחתון המלווה בכאבי רגלים (שוקיים) עד כדי כך שקשה לי לעלות מדרגות והשינה מלווה בכאבים ובאי נוחות. עשיתי סי.טי גב ונמצא שיש בלט דיסק (מה שיש לרוב האוכלוסיה כמדומני)ונאמר שאני צריכה לעבור ניתוח בלט דיסק. בכל אופן הכאבים אינם מהגב והגב לא כואב לי האם יכולה להיות אפשרות שיש אזשהי דלקת המשפיעה על כל אזור האגן התחתון ומטה, איזה בדיקה אני יכולה לעשות כדי לבדוק זאת, יצויין כי הייתי בחוו"ד אצל 2 פרופ' אורטופדיים שחוות דעתם היתה שעליי לעבור ניתוח בגב.אודה לחוות דעתך.

חוות דעת בלי לבדוק אותך בלי לראות צילומי ובדיקות זה לא חות דעת . מה כוונתך באגן הקטן?

02/02/2010 | 14:27 | מאת: SHLIRETA

בהמשך לתשובתך, הבדיקות שעברתי הם: מיפוי עצמות, זריקות קורטיזון, אפידורל, טיפולים אלטרנטיביים, פיזיוטרפיה, c.t גב. הבדיקות יצאו תקינות מלבד ה C.T  שראו בלט דיסק. עדיין יש לי כאבים באזור האגן והיריכיים עד כדי כך שאיני יכולה לעלות מדרגות.

מנהל פורום אורתופדיה