mastercare

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/03/2001 | 16:27 | מאת: עופר

שלום רב אני בן 32 סובל מכאבי צוואר כמו גם כאבי גב (רגישות בL4- L5 לפי האורתופדית שלי). אין אצלי ממצאים ראויים לציון במבנה הע"ש - רק בעיה חמורה של שרירים תפוסים וחוסר גמישות. כמו כן אני סובל מדלקת כרונית של הערמונית כמו גם מאלרגיה ונזלת כרונית, כיום אני מטופל בכירופרקטיקה ומסג' תאילנדי. האם הרפואה המודרנית מאמינה בקשר בין ע"ש לבעיות רפואיות אחרות (כמו שהכירופרקטיקה מאמינה בקשר בין L5 לערמונית וכדומה). מה ידוע לך/לכם על מיטת המתיחה MASTERCARE (מתוצרת שוודיה) שמתבצעת בה מתיחת "תלייה" בזוויות של 15 ו-30 מעלות (רגליים למעלה , כמובן). אודה לתשובה מקיפה ככל שניתן, יום טוב עופר

עופר שלוםרב אין שום הוכחה מדעית שיש קשר בין בעיות בעמוד השדרה למחלות שונות שמחוצה לו . מיתהמתיחה שאתה מדבר עליה היא מתקן המשתמש בכח הכבידה לצורך מתיחת עמוד השדרה . הרעיון הוא מיושן וכיום אפשר לומר שאבד עליו הכלח אם כי מתיחה יש לה השפעה משחררת שרירים במידת מה. בברה דר' א. לב-אל

מנהל פורום אורתופדיה