פיתול חיצוני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/03/2001 | 17:18 | מאת: טל

תודה רבה על תשובותיך הקודמות (SCFE). ברצוני לשאול לגבי הפיתול החיצוני: 1. האם רצוי לאבחן אותו ב-CT - מעבר להתרשמות האורטופד? 2. מה מידת המשמעות הרפואית שלו? האם הוא מהווה גורם סיכון כלשהו? תודה.

טל שלום איבחונו שלפיתול חיצונינעשה בבדיקה גופנית. מדידתו בCT .המדידה חשובה רק לצורך החלטה אם לטפל בכך בניתוח דבר שהוא נדיר ביותר. בברכה דר' א. לב-אל

08/03/2001 | 20:43 | מאת: טל

אודה לך אם תענה גם על שאלתי השניה לעיל: מה מידת המשמעות הרפואית שלו? האם הוא מהווה גורם סיכון כלשהו? תודה.

מנהל פורום אורתופדיה