כאבים בהליכה - בורסיטיס בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/04/2006 | 19:38 | מאת: נאוה

אני סובלת כחודשיים מכאבים בירך. אורטופד איבחן שזה בורסיטיס באזור החיצוני בירך. טופלתי ב"גלים קצרים " בפיזיוטרפיה אך ההטבה היא מיזערית. בצלום רנטגן של עמוד השדרה נמצאו גם בלט בחוליות L4 L5 הקלה אני מרגישה לאחר התעמלות בשיטת פלדנקרייז. מה ניתן לעשות במקרה שלי?

אם אמנם בעייתך היא בורסיטיס של גבשוש הירך הרישריבוי בתרגילים ומתיחות יכול להקל . זריקת מקומית של סטרואידם גם היא יכולה להיות יעילה מאד. חשוב מאד לאבחן בודאות שסיבת הכאב היא אמנם בורסיטיס ולא בעיית עמוד השדרה.

מנהל פורום אורתופדיה