פגיעה בחוט שדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/04/2000 | 18:51 | מאת: אוואן

שלום. מצב לאחר 4 נתוחי עמוד שדרה צווארי, עם קיבוע C4 - C6 . עם נזק לחוט שדרה. פגיעה בפעילות יום יומית, יחסי אישות, מוגדר קוואדרופלגיה דרגה ב הוסבר לי שאין טיפול לפגיעה כזו, אולם נאמר לי שישנה אפשרות לניתוח בארצות הברית בפינקס אריזונה, אצל פרופסור "סונטק". אודה לך על אינפורמציה נוספת במידה וקיימת. בתודה מראש אוואן

אוואן שלום רב לצערי לאנ מצא שם דומה ל"סונטק" ברשימת האורתופדים ( באדיבות האיגוד האורתופדיהאמריקאי)בפניקס אריזונה. דר' לב-אל

מנהל פורום אורתופדיה