דלקת שרירים
דיון מתוך פורום אורתופדיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
כיצד מאבחן אורטופד דלקת שרירים?, ומהם הסימפטומים לדלקת בשרירי הצוואר? אודה על תשובתך, ותודה- שוב על כלל התשובות המהירות להפליא . תודה!!!!!
באופן פשטני אומר אין מחלה כזאת דלקת של שרירי הצואר. . אני סבור שהאורתופד שלך מחוסר מילים מתאימות השתמש במושג זה בנסיון להסביר כאב בצואר. קיימת מחלה הנקראית אנטזופתיה או אנטזיטיס . הסיומת פתיה כוונתה מחלה של... והסיומת איטיס אומרת דלקת. אנטזיס היא נקודת העגינה שלשרירי בתוך עצם ולכן אנטזיטיס היא דלקת של נקודה זאת. יש מספר מקומות בגוף שבהם אנו מאבחנים אנטזיטיס אבל לא בצואר.
באופן פשטני אומר אין מחלה כזאת דלקת של שרירי הצואר. . אני סבור שהאורתופד שלך מחוסר מילים מתאימות השתמש במושג זה בנסיון להסביר כאב בצואר. קיימת מחלה הנקראית אנטזופתיה או אנטזיטיס . הסיומת פתיה כוונתה מחלה של... והסיומת איטיס אומרת דלקת. אנטזיס היא נקודת העגינה של שריר בתוך עצם ולכן אנטזיטיס היא דלקת של נקודה זאת. יש מספר מקומות בגוף שבהם אנו מאבחנים אנטזיטיס אבל לא בצואר.