צילום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/08/2003 | 20:56 | מאת: אם מודאגת

בני בן ה 23 התחיל להרגיש כאבי גב תחתון לאחר שהרים דבר מה כבד בתוצאות הצילום היה כתוב בתשובה של הצילום של בני יצא: ספינה ביח' אחורית S1 מה זה אומר??????????? האם זה בלתי הפיך האם זה גורם לכאבים ? האם זה נגרם מהרמה? הוא נוהג באופנוע האם זה לא טוב לגב ?

ספינה ביפידה משמעה עמוד שדרה חצוי. באופן מעשי זה אומר שבחוליה מסויימת במקרה שלנו חוליה S1 יש מעין סדק בחלקה האחורי. זה ממצא שכיח ואין לו שום מחשמעות מעשית . כן-אינו גורם כאב ואין סכנה בצידו.

מנהל פורום אורתופדיה