בת 7 עם כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/08/2003 | 21:22 | מאת: לו

לד"ר שלום רב. בתי בת 7 והמון זמן סובלת מכאבי רגלים. הייתי בברור בשניידר כולל צילומי רנטגן של הרגל ושל האגן והגיעו למסקנה שאלו כאבי גדילה. כאבי הרגליים כיום פחותים בהרבה אך לא נעלמו לגמרי והתווספה בעיה של כאבי אצבעות הרגלים, הילדה טוענת שהיא מרגישה בלילה (כשהיא מגיעה אלינו למיטה,, כל לילה..בעיה אחרת..) היא מרגישה כאילו יש לה גוש בכף הרגל וכאילו הרגליים נרדמות לה. האם דרוש ברור ובדיקה נוספת האם יש מקום לדאגה?. תודה מראש.

נראה שיש לכם בעיה בעלת אופי התנהגותי מצד ביתכם. אבל לפני שמחליטים שהבעיה היא התנהגותית לא יזיק אם יסתכל מישהוא על כף הרגל של ביתכם ואם כבר מישהוא ,עדיף שיהיה רופא ואם רופא עדיף שיהיה אורתרופד. י

מנהל פורום אורתופדיה