כאבים עזים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/08/2003 | 15:09 | מאת: ח

שלום רב, לפני יומיים חשבתי כי נמתח לי שריר בכף הרגל והוא הגורם לכאביי. מרחתי משחה להקלה על כאבים ומתיחת שרירים, וחשתי בהקלה מסויימת, המשכתי במריחת המשחה - אך היום הכאבים חזרו ביתר שאת, ואנני יכולה לדרוך על כף רגלי מרוב כאבים. ואפילו שהרגל באוויר ואני לא דורכת עליה אני חשה בכאבים עזים. שאלתי היא: האם זהו באמת מתיחת שריר או משהו מעבר לכך? מהו הטיפול הנחוץ? עזור לי... כואב לי.

אשמח לעזור אם אדע מה יש לך. מסיפורך איני למד אלא שיש לך כאב ולכאב יש סיבות רבות .

מנהל פורום אורתופדיה