ממצאי תצלום רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/08/2003 | 19:29 | מאת: מיכל

שלום רב לפני כחודשיים וחצי עברתי תאונת דרכים ומאז אני סובלת מכאבי גב, בעיקר באיזור הגב התחתון והצוואר. היום צולמתי ברנטגן באיזורים אלו, ובדף הממצאים שהוגש לי עם הצילומים נכתב : 1. יישור יתר 2. ספינה ביפידה חלקית L5-S1. מה הממצאים הללו אומרים ? מעולם לא סבלתי מכאבי גב - האם ייתכן והם נובעים מתאונת הדרכים ? תודה מראש לעונים

1. ממצא המבטא התכווצות של שרירי הגב. 2. ממצא חסר חשיבות . כן יתכן שכאב הגב הוא תוצאה של התאונה ולו רק משום שהוא החל מיד אחריה ( אם הבנתיך נכון)

10/08/2003 | 21:19 | מאת: מיכל

מנהל פורום אורתופדיה