התיעצות לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2003 | 14:38 | מאת: הדס

שלום רב! אובחנתי ב- PES ANCERINE BUTSTTIS זאת לאחר מיצוי כל אופציות הטיפול השמרניות: MRI, ארתרוסקופיה, פיזותרפיה, זריקות סטרואיד, טיפול תרופתי וכו' אני סובלת מכאבים עזים כבר 3 שנים, החלום שלי זה לפתור את הבעיה. מה דעתך על הניתוח?

לא הייתי עד כה במצב שבו הצעתי לחולה הסובל מדלקת גידי כף האווז ניתוח ולכן לא הייתי מחווה דעה בלי לבדוק אותך שוב והיטב וגם לאחר מכן אין לי נסיון בניתוח זה וגם הספרותעניה למדי בהקשר זה.

מנהל פורום אורתופדיה