כאבי שרירים בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2003 | 11:47 | מאת: רונית

לפני מספר ימים פניתי אליך בשאלה לגביי דלקת שרירים בשרירי הצוואר והשכמות, השבת לי תשובה ופניתי אליך בשנית לגביי התשובה, אודה אם תוכל לענות לי על השאלה השניה. תודה רבה. רונית

04/08/2003 | 14:05 | מאת: רונית

כמו כן חשוב לי לציין, כי אתמול שחיתי בבריכה והיום קמתי עם כאבי שרירים בצוואר, זרועות, ושכמות (התכווצות חזקה).

שאלי את השניה בשלישית

04/08/2003 | 21:44 | מאת: רונית

יש לי כאבים בשרירי הצוואר, מלווים בכאבי שכמות ושרירי הצוואר לעיתים קרובות (בחצי שנה האחרונה ,בא והולך), בייחוד כאשר אני יושבת ליד המחשב עם הראש רכון (צריבה בצוואר) הרופא אבחן דלקת בשרירים ושלח לפיזיוטרפיה, מאז הפיזיוטרפיה יותר כואב לי כי התרגילים כרוכים במתיחות ואיזון שרירי הטרפלזיוס (חיזוק וקיצור). שאלתי אותך לגביי הכאבים והעלת כהשערה את מחלת הדיסקוס הבין חולייתי, הייתי מעוניינת לדעת האם יתכן בוודאות או שזו באמת דלקת שרירים שתעבור. שנית- ממה נובעים הכאבים וכיצד יש להקל. אתמול שחיתי וכאבי הגב החמירו (התכווצות שרירים לצידי עמוד השידרה, כאשר אני נמתחת אני מרגישה את שני צידי הגב. לתשובתך אודה . תודה, רונית.

מנהל פורום אורתופדיה