קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2003 | 11:21 | מאת: יניב

לפני שבעה חודשים היה לי נקע חמור בקרסול ימין (לא דרכתי על הרגל כ- 10 ימים ) באיבחון לא נמצאה בעיית רצועות , בכ ל מיקרה במצב הליכה אינני מרגיש בעיה , אך כאשר אני קופץ /רץ אני מרגיש דקירות בקרסול , יש לי גם את הצד הפסיכולוגי שאני עדיין מפחד לבצע תנועות חדות שורה תחתונה אני רוצה לחזור ולעסוק בספורט בעיקר כדורגל / כדורסל האם תופעת הדקירות הינה טבעית וצריך רק זמן או שיש לי בעיה ואני צריך לבצע בדיקות ?

אם כעבור שבעה חדשים לאחר נקע בקררסול לא החלמת יש שתי אפשרויות או שאתה בטלן או שיש לך בעיה חמורה יותר ממה שאתה חושב. . לאפשרות הראשונה אני משאיר אותך לבד להחליט. לשניה פנה לבדיקת אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה