כאבי דורבן-דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/08/2003 | 11:50 | מאת: דני

אני בן 33 יש לי דורבן מזה מס' שנים בשבועיים האחרונים יש לי כאב חזק ברגל ימין שמקשה את הדריכה על הרגל כשאני הולך יחף. מה אפשר לעשות? האם נדרש ניתוח? אני הולך עם רפידות רכות בחלק של העקב.

03/08/2003 | 18:33 | מאת: יוסי

שלא תעז לעשות ניתוח !!!(מנסיון מר) או פיזיוטרפיה או גלי הלם אצל מרפאת כאב ב"קפלן"-ד"ר שקלאר.

יש הרבה דסריםלעשותם לפני ניתוח כמו מתיחה של גיד אכילס. מתיחה ועיסוי של חיתולית השעל הצמדת מדברות מיווחדות זריקות סטרואידים שימוש בסד לילה . רפידו מתאימות תרופותנגד דלקת מנוחה ואפילו קיבוע הרגל בגבס ועוד. יש גם עניין גלי ההלם החוץ גופניים אלא שאפשרות זאת זכתה לאחרונה למהלומה רצינית בעקבות פרסום מאמר על מחקר שנעשה בגרמניה בו לא נמצא יתרון לשיטה זאת.

מנהל פורום אורתופדיה