מדרסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2003 | 22:15 | מאת: נתי

ד"ר יקר! ידוע לי על 2 סוגי מידרסים רך וקשיח . באלו מיקרים ממליצים על מידרסים ובאלו מיקרים על רך או קשיח והאם יש סוגים נוספים של מידרסים? בתודה על כל העזרה

באופן כללי מדרס קשיח ישמש למנוע דפורמציה של כף הרגל בשעה שמוטל עליה עומס כלומר בעמידה והליכה בתנאי שכאשר אין עומס על כף הרגל יש לה צורה תקינה והמפרקים שמסביב לה ובתוכה הנם גמישים דיים לספוג את הקשיחות . מדרס רך ישמש לשם ריפוד, הפחתת לחצים במקומות שונים ולספיגת זעזועים. מטבע הדברים מדרס רך ישמש יותר בכף רגל שהיא עצמה קשיחה.

מנהל פורום אורתופדיה