חוו"ד מומחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2003 | 21:32 | מאת: שמעון

ד"ר שלום אני צריך חוו"ד אורתופד מומחה לבעיה מסוימת שיש לי מדובר בחוו"ד שתוגש לבית משפט וסביר להניח שאותו מומחה יוזמן לעדות אודה על עזרתך בהכוונתי למומחה מעין זה באזור הדרום תודה

מכיון שכל רופא רשאי להגיש חות דעת רפואית. ומכיון שכל אורתוד מומחה יכול ורשאי להגיש חוד דעת רפואית הרי שאתה יכול לפנות לכ אורתופד מומחה שתחפוץ . לא כולם עוסקם במתן חוות דעת וגם מבין אלה העוסקים יש המוגבלים בהגבלים שונים. למשל רופא העובד בשרות המדינה מנוע מלהגיש חות דעת נגד המדינה( כולל משרד הבטחון) . לסיכום עליך להרים טלפונים ולשאול. עורכי דין העוסקים םבדיני נזיקים יודעים היטב מי הם עורכי חות הדעת באזור פעולתם .

מנהל פורום אורתופדיה