שבר בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2003 | 19:30 | מאת: שאול שחר

לפני כשבועיים נפלתי על כף היד וניקבע לי צילום רנטגן כאשר מיקום החבלה היה מעל הבוהן. הצילום לא הראה דבר אך נאמר לי שיש עצם במיקום הזה אשר אי אפשר לראות בצילום רנטגן והוחלט לגבס לי את היד האם הדבר היה הכרחי ואם כן מדוע אי אפשר לראות זאת בצילום רנטגן. אודה לתשובתך

יש מצב שנקרא שברים נסתרים הם מתגלים רק כשבועיים אחר השבר. אם מגלים בבדיקה סימנים לשבר כזה אך לא רואים את השבר בצילום מניחים שיש שבר כזה והוא יתגלה עוד כשבועיים זה המצב בשבר של עצם הסירה בשרש כף היד. וזה הסיפור שלך.

מנהל פורום אורתופדיה