קליקים באצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2003 | 08:09 | מאת: גיל

שלום רציתי לדעת האם ביצוע קליקים באצבעות ( מעקמים אותם עד ששומעים קליק) מזיקים לאצבעות האם הם יכולים לגרום בעתיד לרעד באצבעות ...?? (כמו שככולם אומרים) ומזה הקול הזה ששומעים ....? (הוא נשמע מפחיד) תודההה

לא מזיק. לא גורם לרעד. הרעש נגרם מחמת השתחחרות פתאומית של המשטחים המפרקיים עקב חדירת גז.

02/08/2003 | 01:33 | מאת: גיל

מה זאת אומרת חדירת גז.. איך הוא חודר..?דר' אסא לב-אל כתב/ה: > > לא מזיק. לא גורם לרעד. הרעש נגרם מחמת השתחחרות פתאומית של > המשטחים המפרקיים עקב חדירת גז. > >

21/02/2014 | 13:03 | מאת: יעקב

איך הגז נכנס לשם ב.ומה עם קליקים בצוואר זה גורם נזק או לחילופין זה טוב

מנהל פורום אורתופדיה