גוש בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/07/2003 | 21:17 | מאת: jb

שלום, כתבתי לך בעבר על נפיחות שיש לי בירך עקב נפילה מלפני 5 שנים. בבדיקת אולטרהסאונד ורנטגן לא נמצא דבר. לפני מספר שבועות התחילו לי כאבים קלים באיזור זה שנפסקו כמעט לחלוטין לאחר 10 ימים. נבדקתי אתמול שוב אצל האורתופד, לדעתו מדובר בהצטברות נוזלים ואני אמור לחזור אליו בעוד חודש וחצי. האם יש קשר בין כאבים אלו לעובדה שהתחלתי לפני כחודשיים לבצע פעילות ספורטיבית כולל משקולות רגליים? והאם מטפלים בדבר כזה או שמשאירים אותו כפי שהוא? תודה מראש

מכיון שעניין הנפיחות בירכך הנו חידה ממילא היא מתרחבת גם לשאלותיך

מנהל פורום אורתופדיה