החלפת מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/07/2003 | 13:55 | מאת: מיכל

שלום ברצוני להודות לך על התייחסותך המהירה לשאלותיי. שאלה נוספת היא : לאחרונה קיבלתי אבחנה שמקור כאביי הוא במפרק ירך ימין פגום (צילום סיטי ומיפוי עצמות) ושאר הבדיקות יצאו תקינות. מה שמטריד אותי שהכאבים הם רק בשוק - מתחת לברך ולא בירך. האם יכול להיות שזו באמת הבעיה למרות שאין לי כאבים בכלל בירך (הכאבים בשוק הם בהליכה ולעתים גם במנוחה)? תודה.

ממש לא סביר שכאב בשוק ( בניגוד לכאב בברך ) סיבתו תהיה מפרק הירך

מנהל פורום אורתופדיה