שאלה בנוגע לבעיות בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2003 | 09:51 | מאת: דלית

בילדותי הלכתי בהליכת איקס היום אני בת 30 והרופא רשם לי בהבחנה ברכי ולגוס.ויש לי קליקים ברגליים. רציתי לדעת אם אני אשתמש במסלול ריצה חשמלי זה יכול לעזור לחיזוק הרגליים והאם זה בריא במצב כזה. בתודה מראש דלית

24/07/2003 | 13:25 | מאת: דלית

יש לציין שלאחרונה שביקרתי אצל רופא אורתופד הוא אמר שיש לי שחיקה בסחוס בברכיים ורציתי לדעת אם מסלול ריצה חשמלי יעזור לי

במידה שיש לך בעיות בברכיךך הקשורות במבנה הברך ריצה על מסלול תחמיר בעיות אלו ללא הכנה מתאמת.

24/07/2003 | 20:37 | מאת: דלית

איזה הכנה מתאמת צריך לעשות?

מנהל פורום אורתופדיה