בצקת ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/07/2003 | 11:00 | מאת: ישראל

שלום אבי כבן 85 וסובל מבצקת ברגליים וקשה לו ללכת. עבר סי.טי לאחרונה בכלי הדם והתוצאה היתה שכלי הדם תקינים. כאשר נבדק אצל אורטופד בקופת החולים נאמר לו שאלו בעיות שקשורות לזיקנה. האם טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה יכול לעזור במקרה שכזה? האם ישנו טיפול אחר שיכול לעזור לו במצבו? תודה מראש

בצקת ברגלים יכולה להגרםכתוצאה מאי ספיקת לב, חסר חלבונים בדם( תסמוונת נפרוטית) , חסימה של ורידים גדולים, חסימה של דרכי למפה תגובות לתרופות ועוד. מה שלא תהיה הסיבה חשוב לאבחן את המצב העיקרי ורק לאורו להחליט על תוכניות טיפל

מנהל פורום אורתופדיה