בעיית צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/07/2003 | 07:41 | מאת: טלי

שלום רב, בני בן שנתיים וחודשיים, מגיל 6 חודשיים התגלה אצלו הטיה של הצוואר לצד ימין. עברנו טיפולים פיזיוטרפיים וחל שיפור קל. לפני כחודש נשלחנו לבדיקת עיניים לשלול בעיית עיניים שאולי גורמת לבעיה, הרופא טען שאינו רואה בעיה כלשהיא. נכנסתי לפורום רופא ילדים והוא המליץ לפנות לאורטופד. האם בעייתו ידועה? מה היה לעשות ? אמא דואגת!

הטיב שלהצואר עםסבוב של הראש נקראית טורטיקוליס. יש לכך מספר סיבות אפשריות וצריך לאבחן אך קודם כל יש לבדוק את הילד בדיקה גופנית עלידי אורתופד ועדיף אורתופד ילדים.

מנהל פורום אורתופדיה