כאבים ביד ימין וכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2003 | 11:43 | מאת: יונה

שלום מזה כחודשיים יש לי כאבים חזקים מאוד בכתף ובשכם צד ימין מהצוואר כלפי הכתף וזרוע היד. כמו כן יש לי נימול וזרמים קשים לאורך היד וכן בוהן ואצבע יד ימין רדומות. עד לפני כשבוע טופלתי באטרוטק 75 פעמים ביום ו- 4 פעמים ביום 2אופטלגין + קודיקל. לא במיוחד עזר אך יכולתי לנשום מעט . עכשיו על דעת עצמי הפסקתי לקחת כדורים אך הכאבים לא חלפו. אבקש לקבל את חוות דעתך איך עלי להיות מטופלת בנושא כדי לחזור לתפקד נורמלי בהרבה תודה מראש יונה

ראשית יש לאבחן את סיבת הכאב ומקוורו. סבייר מאד להניח שמדובר בכאב ממקור צוארי . ההתיחסות של הרופא לכאב תלויה באופן שבו הוא מתרשם ממידת סבלך ומידת ההפרעה לתפקוד וקיום אורח חיים נורמלי האופציות הטיפוליות הפעילות במקרה כזה, במידה שאמנם מדובר בבעיה בעמוד שדרה צוארי הן זריקה אפידורלית של סטרואידם , בלוק סלקטיבי של שרש עצבי וניתוח. אופצית "לחיות עם זה" קיימת תמיד

מנהל פורום אורתופדיה