גוש בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2003 | 19:55 | מאת: jb

שלום, כתבתי לפני כמה ימים על גוש שיש לי בירך כמה שנים. לפני כשבוע התחילו לי כאבים קלים באיזור הזה, והיה לי במשך יום אחד קצת חום. בבדיקת אולטרהסאונד ורנטגן שעשיתי היום הרופאה אמרה שהיא לא מוצאת דבר. אני אמור לחזור לאורתופד שבדק אותי בעוד כשבועיים. מה יכול להיות הגוש הזה? והאם יכול להיות שמדובר בדלקת קטנה? בברכה

מכיון שלא יתכן גוש ברקמה רכה שאינו נראה עלידי האולטרהסאונד אני למד שהגוש הוא בעצם אין גוש

מנהל פורום אורתופדיה