גב עקום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/07/2003 | 08:36 | מאת: דנה

בוקר טוב, אני בחורה בריאה אשר הולכת כפוף מאז גיל 12. חשוב לציין כי זה לא נבע מבעיות בריאותיות, כלומר אני לא סובלת מבעיה כלשהי בגב. מטבע הדברים הגב שלי אינו זקוף, דבר שמציק לי רבות. רציתי לדעת איך אפשר לשפר את העמידה, איך אפשר ללכת זקוף. הבנתי שיש חגורות גב. האם זה מומלץ? האם זה עוזר בכלל? כמו כן, כל הצעה תתקבל בברכה. תודה רבה.

במידה שהיותך שפופה לא נגרם משינויי מבניים בעמוד השדרה מדובר בבעיה התנהגותית והפתרון לה הוא התנהגותי או במילים אחרות חינוכי.

14/07/2003 | 10:12 | מאת: דנה

שלום שוב, ותודה על התייחסותך. האם תוכל לפרט ולהסביר למה כוונתך "והפתרון לה הוא התנהגותי או במילים אחרות חינוכי"? אשמח אם תוכל לומר לי למי עליי לפנות ע"מ לטפל בבעייתי זו. תודה שוב.

מנהל פורום אורתופדיה