גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2003 | 17:22 | מאת: בני

ד"ר שלום. אני גבר בן שלושים ותשע ,במשך שנה וחצי אני סובל מכאבים באיזור איבר המין,האשכים וגב תחתון. לעיתים הדבר מלווה בעצירת שתן חלקית. לאחר בדיקות רבות וטיפול אנטיביוטי נשללה בעיה אורולוגית והועלתה סברה שמדובר בבעיה אורטופדית בגב תחתון. שאלתי האם בעיה אורטופדית יכולה לגרום תופעות מסוג זה.ואיזה בדיקות צריך לעבור.

הדבר יתכן .הבדיקות הנחוצות הן א. טומגרפיה מחשבית. ב מ.ר.י. ג בדיקה אורודינמית. ובגילך יש כבר מקום לבצע גם מיפוי עצמות ובדיקת PSA .

ואיך שכחת יבדיקה רקטלית

מנהל פורום אורתופדיה