גבס סינתטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/07/2003 | 22:11 | מאת: נורית

שלום! שמעתי שקים גבס סינתטי שהוא קל ולא כבד, הוא לא מגרד. רציתי לדעת יותר על גבס זה. וכן האם ניתן לבקש בבית חולים גבס מסוג זה? האם ניתן לקנותו בשוק הפרטי ולבקש בבית החולים שישתמשו בגבס זה? האם גבס זה מספיק חזק? מהם חסרונותיו? היכן ניתן לקנותו? האם קימים מקרים שלא ניתן להשתמש בו? אם כן, מהם?

אכן גבס ,פלסטי" נמצא בשימוש כבר למעלה מ 20 שנה. למטיב ידיעתי ניתן לקבלו במרבית בתי החולים וכןלקנותובאופן פרטי. דברי אם האורתופד הסמוך או עם ביה"ח הסמוך.

מנהל פורום אורתופדיה