דלקת בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/07/2003 | 20:25 | מאת: שואל חדשה

במשך שבועיים אני סובלת מכאבים בברכיים ללא קשר לעמידה אובחן את האורטופד דלקת וניתן ויוקס ל21 יום פעם ביום . שאלתי- האם אפשר לקצר את התקופה של הויוקס ברגע שיש הטבה? אני נמנעת בכלל מכדורים כולל אקמול ולכן אני מרגישה שיש לי רגישות יתר כי הגוף לא רגיל לתרופות ומקבל קשה את הויוקס- חולשה מעט טשטוש דפיקות לב מאוצות אפילו 3 שעות אחרי לקיחת התרופה. שאלתי- 1. האם אפשר לקצר את תרופת התרופה? 2. האם יש תרופה פחות חזקה? 3. האם דלקת בוריד חוזרת בגלל עודף משקל קיצוני? תודה

ניתן לקצר את תקופת הטיפול א אתה חש בטוב. הויוקס אינה "חזקה " יותר מתרופת דומות לה. יתרונה הוא בבטיחותה. לא הבנתי את עניין דלקת הוריד והמשקל

מנהל פורום אורתופדיה