אימון משקולות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/06/2003 | 16:32 | מאת: פרובינקיה יודאה

1)היי אני בן 16. האם מותר לי להתאמן עם משקולות? על חזה, גב, ידיים... בלי רגליים ד"א. 2) כשאני מוריד משקולת בעזרת היד-מוריד, לא מעלה, (לדוגמא: כפיפת מרפקים עם משקולות), אני מרגיש כמו דקירה כזו באמה העליונה שקרובה לשריר הדו ראשי בזרוע. כשאני מעלה את היד אין לי כאבים כאלה. רציתי לשאול למה יש דקירות? וכמו-כן, אם אני מצליח להסתדר עם התרגיל בצורה כזו שאני מוריד את היד בפוזה מסויימת ואז אין לי כאבים, האם ניתן לבצע רת התרגיל? כלומר, אם אין כאבים אז אין משהו חריג נכון? בבקשה ץענה על כל השאלות!! תודה!!

מותר לבני 16 להרי ולהוריד משקלות רק לא לזרוק אחד על השני אין לי הסבר לדקירה תנועה בלי כאב עדיפה על תנועה עם כאב.

29/06/2003 | 21:25 | מאת: פרובינקיה יודאה

היי! תודה על התשובה המהירה קודם כל! אתה יכול להפנות אותי למאמרים בנושא משקולות ופגיעה בגדילה?? ובקשר לדקירות: א:יכול להיות שזה דלקת?? ב: לא שאלתי מה עדיף... שאלתי האם יש סיכון בתרגיל שבפוזיציה מסויימת אני לא חש בכאבים במקום(נניח מקום Y), בעוד שאני מרגיש כאבים בפוזיציה אחרת במקום Y?? לתשובתך על כל השאלות, אודה!

מנהל פורום אורתופדיה