הלוקס וולגוס - דחיית בורג

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/06/2003 | 16:14 | מאת: נעמי

שלום רב, הייתכן שלאחר מספר ימים מהוצאת התפרים מתפתחת דחייה של הבורג שהושתל ? ? הניתוח בוצע לפני כמעט 3 שבועות ברגל אחת, והניתוח ברגל השניה צפוי עוד מספר ימים. כעת (במהלך הלילה האחרון) התפתחה נפיחות וכאב מכיוון הבורג, כף הרגל נפוחה, אדומה וחמה. ההרגשה "בתוך הכף" היא שהכאב מגיע מהבורג. מה לעשות ? אציין כי לאחר הניתוח לקחתי במירשם הרופא המנתח צפורל, ויוקס ואופטלגין. הצפורל היה במירשם לחמישה ימים. אודה מאד לתשובתך !!!

אין דבר כזה דחיה של בורג. מה שיכול שקורה הוא שהתפתח זיהום במקום הניתוח רוץ לבדיקת האורתופד המנתח.

מנהל פורום אורתופדיה