כאבי שרירים ומפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2003 | 20:59 | מאת: ארבל

לפני 4 חודשים התחלתי לשחות מידי יום 500 מ'. זאת לאחר ששנים רבות לא עשיתי שום פעילות גופנית. מאז אני סובלת מכאבים בכל שרירי הגוף והמפרקים כל העת אך ביחוד לאחר קימה מכסא או ממיטה. בתחילה סברתי שעם הזמן הכאב יחלוף ואפילו עשיתי שבועיים הפסקה אך ללא הועיל. האם זו בעיה אורטופדית? למי פונים? אני מאד נהנית מהשחיה וחבל לי להפסיק - מה לעשות?

זו אינה בעיה אורתופדית אלא בעיה אנושית . מה שאת צריכה לעשות זה א. חימום לפני השחיה וב. מתיחות אחרי השחיה ופעם בשבוע שעור יוגה

מנהל פורום אורתופדיה