צריכה עזרה!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2003 | 17:05 | מאת: שרית

שלום.... קוראים לי שרית אני בת 14 וחצי וצריכה לעבור ניתוח ברצועה הצולבת ובמינסקוס מפני שנפלתי בבית הספר וכך קרה. רציתי לדעת קצת יותר על הניתוח הזה, מה הסיכונים שלו כמה אחוזי הצלחה יש לו וביקיצור יותר חומר.... בתודה מראש שרית

מכיון שיש יותר משיטה אחת לטפל ברצועה צולבת ובמניסקוס קרוע אני מציע שתבקשי את הסברר מן המנתח שינתח אותך ורק הוא יודע מה הוא הולך לעשוות.

17/06/2003 | 21:37 | מאת: שרית

אני יודעת שעושים לי ניתוח של ארטרוסקופיה......ולפי זה ידעו איך לטפל.... אבל רציתי קצת יותר הסבר על ניתוח של שיחזור רצועה...הרופא הסביר לי שלוקחים גיד ושותלים אותו במקום הרצועה הצולבת....רציתי קצת יותר חומר על הנושא... תודה מראש שרית

מנהל פורום אורתופדיה